Testimonials

Niets is zo waardevol als de mening van klanten die al eerder van onze service mochten genieten. We vragen dan ook regelmatig aan klanten om bij ons een berichtje of bevinding na te laten van wat zij denken over onze diensten.

We laten ze even aan het woord:

1

Familie De Pauw-De Neve

3078 Everberg (Vlaams -Brabant)

"Na uiteenlopende ervaring van garage 's is er bij garage Warlop ,een vlotte service,eerlijke prijzen en correct omschreven factuur,zeer grote kennis van zaken. Vlot en vriendelijk onthaal ,kortom wij zijn uiterst tevreden daar we van Vlaams-Brabant zijn en graag naar West-Vlaanderen komen voor de goede kennis van zaken enz. We zijn als klant uiterst tevreden ! "
1

Jim Vermoere

Westende

"top garage! Rij met plezier vele ander garages voorbij tot in Ieper , (uit Westende!)"
1

Robin

Ieper

"Super tevreden ja heel klantvriendelijk propere en goede vervangwagens en de afgesproken tijd werd nagekomen wagen is tevens super hersteld niks op aan te merken"
1

ID lasapparaten service bvba

ieper

"“Ben verrast door precisie en afwerking in verhouding van de prijs “De wagen wordt afgewerkt van boven en van beneden , geen verborgen gebreken en als er na verloop van tijd toch nog iets van mankement naar de oppervlakte komt wordt dit zonder meer door hen hersteld in garantie. Steeds professioneel afgewerkt en steeds concurrentieel van prijs en elke dag top vriendelijke ontvangen. "
0

Rudi Werner

Ieper

"Altijd goede service gehad ! "
1

Gerdy ververken

Geluveld

"Beste service met kennis van zaken . Gewoon top"

Pagina's

Dankzij uw opmerkingen en suggesties kunnen we proberen om het naar de toekomst toe nóg beter te doen. Bedankt voor uw medewerking en vertrouwen!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.

Verticale tabs