Wij melden u droevig het overlijden van Claude Warlop.


Na 10 jaar ervaring op te doen, startte Jean Claude Warlop in 1975 aan de Poperingseweg een zaak die gespecialiseerd was in voorbereidings- en lakwerk. 

In 1980 verhuisde de zaak naar de industriezone, Oostkaai 26. Daar konden we verder uitbreiden, zowel ruimtelijk als in het carrosseriegebeuren.

In 2006 stapt Heikki Warlop in de zaak. Na 7 jaar ervaring in een merkgarage, neemt hij het garagewerk voor zijn rekening. Hierdoor kan men tot op heden een afwerking van A to Z bieden.

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.

Verticale tabs

1

Familie De Pauw-De Neve

3078 Everberg (Vlaams -Brabant)

"Na uiteenlopende ervaring van garage 's is er bij garage Warlop ,een vlotte service,eerlijke prijzen en correct omschreven factuur,zeer grote kennis van zaken. Vlot en vriendelijk onthaal ,kortom wij zijn uiterst tevreden daar we van Vlaams-Brabant zijn en graag naar West-Vlaanderen komen voor de goede kennis van zaken enz. We zijn als klant uiterst tevreden ! "
1

Jim Vermoere

Westende

"top garage! Rij met plezier vele ander garages voorbij tot in Ieper , (uit Westende!)"
1

Robin

Ieper

"Super tevreden ja heel klantvriendelijk propere en goede vervangwagens en de afgesproken tijd werd nagekomen wagen is tevens super hersteld niks op aan te merken"

Dankzij uw opmerkingen en suggesties kunnen we proberen om het naar de toekomst toe nóg beter te doen. Bedankt voor uw medewerking en vertrouwen!